rastlöshet och spring i benen

nu får förkylningen ge sig. jag kommer aldrig kunna somna på nätterna om jag inte kan träna.

blowing in the wind

kursintro i vetenskapsteori och etik. sen har dagen inte bjudit på så mycket mer förutom en sväng med carro. jo, jag har lekt med ekorren utanför fönstret, han fick lite kex.


monday

kursintro i business strategy, verkar vara en bra kurs. efteråt åkte jag och carro på något som i våra ögon var ett äventyr men egentligen bara var ett besök på ica kvantum. möblerade om rummet då jag kom hem och fixade dessutom ny förvaring till mina älskade skor. sommarskorna har nu åkt ut i förrådet för vintern och inne är bara höst/vinter.


se så glada mina skor ser ut nu


save the world (knife party remix) - swedish house mafia


bästa låten just nu


back to reality

första dagen av livet till verkligheten igen, även fast våra kurser inte börjar förän imorgon. jag och carro har varit duktiga och förberett oss inför kursstart så vi drog till skolan. där var det även full rulle eftersom det var invigning av 40årsfirandet av LTU. en sjukt lång tårta fanns där, då menar jag sjukt lång.. typ 100 meter. fixat in böckerna idag till kurserna dessutom, business stratetgy som ska vara helt på engelska och vetenskapsteori och etik är de som gäller LP1.

det är sol och 20 grader i luleå, lycka.


älskade nolleperiod

ett försök till att sammanfatta 2 grymma och fullspäckade veckor.

kort sagt kan man väl säga att det varit mycket fest följt av att kliva upp tidigt nästa dag. då har det varit plugg eller stått i tältet med ekonomsektionen i våra rosa dräkter, hög musik och bakistabletter. vi har dessutom anordnat en sektionsmiddag för nollorna i en lokal och hållt i lekar på sektionskampen. det negativa har varit att man måste skriva 2 tentor där imellan och lyckades dra på mig halsfluss så det blev besök på akuten och fått pencillin, så där missade jag några dagar. så kan det gå när det blir lite galna kvällar, följt av galna dagar och ingen sömn, men så värt.

2 underbart bra veckor och längtar redan till nolle-p nästa år, magisk tid med härliga människor som verkligen måste upplevas.


bästa luleå

älskar att vara tillbaka i luleå. fullt upp med nolle-p, tenta-p och fix med ekonomsektionen. en uppdatering då det lugnar ner sig lite.


smart is the new sexy

av någon anledning tyckte min indiska granne att det var en fantastiskt bra idé att börja borra i väggen klockan 2 på natten. detta följdes av att det kom ett gäng på efterfest i korridoren och höll på till 4 imorse så jag inte varit den mest effektiva med plugget idag.

jag har sovit länge, skrivit klart mitt uppsats (så nära som) och tränat. nu ska jag lägga mig och läsa medans jag njuter av icas mörka choklad, otroligt god,  och lite vattenmelon. sista rycket blir att göra inlämningen i deckarkursen och sen ger jag upp för idag.


gerard butler

gah, jag kämpar med slutuppsatsen i en av sommarkurserna men kommer inte på vad jag mer kan skriva, ca 800 ord kvar. grannarna har fest i korridoren och jag vill ocksåå, men håller mig till på onsdag, DÅ.


everything that you do

idag var jag duktig och ställde klockan tidigt och gick upp och tränade och har pluggat sen jag kom hem. nu börjar jag bli hungrig men det finns inte mycket i kylskåpet att äta, mot slemmis (ica porsön) och sen mer plugg tror jag. fartfylld lördag? det är sol i luleå.


no I don't want to leave but I must keep moving aheadfredagkväll i mysig säng, tända ljus och plugg.


come closer

senaste dagarna har det varit plugg och lite mer plugg. skönt känsla att vara tillbaka alltså, nu vill jag bara att alla andra ska komma upp.  längtar tills på tisdag. då börjar nämligen underbart roliga nolle-p och så får jag träffa caroline! underbara dag.


I'm so happy here

fint inlägg innan från björn, och såklart förstår jag att alla ser fram mot deras inlägg imorgon. idag har det varit plugg i skolan, träning och blivit bjuden på supermumsig blåbärspaj på PG 30.

åh vad jag njuter av att vara tillbaka i luleå. tacka vet jag studentlivet, trång korridor, fattigdom och allt annat som hör därtill.


INLÄGG NR.1000!!!

LYSSTRING LYSSTRING KÄRA LÄSARE!!
Inlägg nr. 1000 närmar sig med stormsteg och kommer bli "THROUGH THE ROOF!!!"
Där kommer heligheter blottas och känslor sargas då Jag (Stina) kommer vara 100% ärlig om allt och alla! Gästbloggare kommer vara vår älskade Bibliska Moses och Barbariska Björn som kommer utvärdera mitt gångna år här i Luleå med hjälp av play-by-play analys och de bästa highlights från fjolåret.
Håll utkik efter inlägg nr. 1000!!! Kommer bli bäst ever!!!

första dagen i luleå

ganska trött idag då jag kom fram på morgonen så la mig och sov till 1. har sen packat upp, cyklat och handlat i spöregnet och tvättat. också varit förbi almir nu på kvällen och träffat han och niklas vilket var väldigt uppskattat.

från att ena dagen gå i shorts och t-shirt i hudik till kängor, jacka och halsduk i luleå.
LÖRDAG

först förfest hos mig och sen utgång på gossip! superkväll.

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket
jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in
Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker
Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång
För det är kö från gatan upp till hallen


förfest
jag och benitha ♥


förfest
joel, let's party


förfest
let's dance


förfest
grabbarna busar


förfest
gustav och jag ♥


gossip
pojken med guldbyxorna


gossip
jag och dennis posar

bilder lånade av hanna, julia och gustav


FREDAG

förfest med julia, hanna och en hög grabbar. sen ut på hogges för roligaste kvällen på väldigt länge. massor med gott att dricka, skratt och dans. tomten fanns även där för att ge oss klappar. hem till mig efteråt med hela högen, kvällsfika och övernattning.


förfest
jag hanna julia


förfest
christian jag erik


förfest
jag linus hanna, mys


hogges
joel som kan


hogges
snälla grabbar


efterfest
dennis är på gång


efterfest
gustav och jag ♥


efterfest
trötta grabbar

all my bags are packed

haft världens roligaste helg! vilket perfekt avslut här i hudik. nu snart blir det middag med mamma och pappa och sen nattåget mot luleå och kommer fram klockan 8 på morgonen.

sista helgen i glada hudik

lyckats skriva halva min uppsats idag, bra gjort av mig.

nu ska jag fixa och dona och sen blir det utgång, likaså imorgon. på söndagkväll tar jag nattåget upp mot luleå. ska göra det bästa av utgångarna i hudik och längtar som satan till luleå. snart får jag köra partytricks med min caroline hela nolle-p.
fastighetsbyrån

tog oss igenom en mil igår, till maln och tillbaka!

min sista jobbdag idag, overkligt. har haft det så himla bra på fastighetsbyrån och haft bästa kollegorna. fick dessutom en fin present.


this time

lugnt på jobbet, bara fixat till salu-skyltar och haft en visning. nästa sista dagen, kan knappt tro det. nu blir det att träna lite med mackan.

och stor seger för mig idag, läst ut sista boken för sommaren! alla 12 böcker avklarade, nu återstår bara uppsatserna.

onsdag

bjöd alla på jobbet på räkfrallor idag som ett litet tack för sommaren och har dessutom fått en liten present och presentkort på 500 kr.

på kvällen åkte vi till julia, berith och stefan. åt god mat, drack skumpa och vin och badade utekar. jättemysig kväll.


du får passa dig som satan

nu är resan till luleå bokad, LYCKA. det blev nattåget istället för flyget ändå, så jag får med all packning. 5 dagar kvar tills jag är tillbaka i min älskade studentkorridor på porsögårdarna. oh yeah.


snälla bli min

shoppingen igår.
- skor
- mysig poncho att ha i luleåkylan
- vit kavaj
- halsband
- pafrym


satan i gatan

jobbat med skyltning idag på jobbet och blivit bjuden på god lunch av mamma och pappa på 49:an där alvis serverade oss. nu kryper jag ner i sängen och läser medans sommarens sista sigge hill är på stan.


västerbottensostpaj med pepparlax och romröra

I like people who still smiles when it rainsen heldag inne på kontoret idag och fixade klar all arkivering. direkt när man kom hem blev det en spontanresa till sundsvall med mackan och nu blir det lite plugg.


RSS 2.0