sista fredagen för 2011

idag är jag glad för att jag har inhandlat en ny vinterjacka, plus att jag köpt födelsedagspresent till min lilla carolinemandarin. fika sen med thomas som man fick turen att hinna träffa. städat huset, lagat mat åt familjen, städat lillebrors rum (?), hälsat på farmor på sjukhuset och nu myskväll med familjen.


tillbaka i hudiksvall, sverige

så var man hemma i sverige igen och i lilla älskade hudiksvall. haft det underbart skönt utomlands med massa god mat, sol och bad.

första dagen i hudik igår och det blev stan en sväng med marcus och sen en onsdagsutgång. idag är en såndär mysdag. ruggigt väder ute och det enda jag gjort är att ha legat i soffan och kollat på längdskidor och alpint.

I'm ready to go if you say so

efter mycket om och men så la min dator till slut helt och hållet av. dålig tajming då jag verkligen då den verkligen hade varit uppskattad denna helg då jag är ensam kvar i luleå och alla andra har åkt hem.

sitter just nu denna fredagskväll på skolans datorer och pluggar och resten av helgen blir bara mer plugg. tenta på måndag och sen tar jag flyget ner till arlanda på kvällen för att möta upp hela gänget och spendera en natt på sky city. tisdag morgon åker vi alla mot teneriffa för sol och bad.

-


I said brrr

vet ni vad jag säger om denna dag? jag säger blä. vi som nyss hade -14 och massa snö här i luleå. nu vill man inte ens gå utanför dörren, regn, rusk och blött. tentapluggat marknadsanalys idag och sen styrelsemöte från 16.30. tekupongerna på STUK räddar mina dagar.


lucia

3,5 timmars sömn inatt.. imorse var vi uppe med tuppen. vid 7 satt vi i soffan med glögg, pepparkakor och lussebullar och kollade på luciatåget. mysigt med lussefrukost. från 8-9 till lunch jobbade vi på med det sista i grupparbetena och resten av dagen spenderades med tentaplugg och möte med kåren inför vårens nolle-p.

nu är jag slut så det blir en lugn kväll. mackan kommer förbi och ska få hjälp med julklappsinslagning och tar med sig min väska med vinterkläder till hudik.


AWOOGA

calvin harris.


med eller emot

måndagmåndagmåndag. vid 3 kom vi i all panik på att det var sista dagen att göra quizen i vetenskap. med mutande och förhandling av skolarbete fick vi världens snällaste grabbar att hjälpa oss med dem och nu är de äntligen klara!

påbörjat packningen idag för utomandsresan och hudik, om en vecka så lämnar jag luleå för varmare breddgrader. jul utomlands.


sista helgen i luleå för 2011

bästa fredagen på länge. woodstuk mellan 12-2 och sen LTU nightlife 2-4. med alldeles för runda fötter begav vi oss sen ut i snön för att leka och höll på tills halv 6 på morgonen då vi inte ens var i närheten av att vilja sluta festa.

lördag med grabbarna. ett slitet gäng sen gårdagen men lyckades till slut komma igång och begav oss till STUK. dagen därefter var det mycket slitet och bodde i sängen tills fram mot kvällen då jag ryckte upp mig och begav mig iväg för umgänge och film.äntligen fredag

blivit så gott som klar med grupparbetet i marknadsanalys idag och sen tog vi sista Ek6 mötet med daniel som sittande sexmästare. blommor, kladdkaka och tårta.

ikväll kommer bli asbas. börjar med vin här henma, STUK en sväng tills det stänger och sen fest som studenter på universitetet ordnat med massa housemusik som håller på tills 5 på morgonen.

just dance

lyssnar på denna underbara låt om och om igen och vill inget hellre än att ha fredag- och lördagkväll! sista festhelgen i luleå för året 2011.


snö snö snö i luleå

en onsdag med plugg och bjuden på godmiddag borta på örnäset i utbyte mot hjälp med plugg. denna torsdag har jag tagit en hemmadag för första gången på länge och nu ångrar jag mig då jag börjar bli helt spattig. dum idé.

a smile is a girl's best make up

just nu känns det som om det inte finns något att klaga på, allt bara rullar på.

- fått jättebra resultat på senaste kurserna
- csn fixat
- utsedd till sexmästare
- lyckats super med lussesittningen
- fixat jobb för sommaren på fastighetsbyrån igen
- min fot verkar inte ha något minne av att ha varit bruten och funkar jättebra
- har underbart socialt liv med massa älskade människor
- ska utomlands om 2 veckor

allt är helt enkelt toppen, bra va.

superplugg

vi har sån tur vår grupp i marknadsanalys att vi slapp bli lottade och redovisa även denna gång på seminariet.

det är verkligen skönt att komma hem och inte känna att man måste plugga för man redan gjort så mycket i skolan. satt från ca 13 till 18 och skrev skrev skrev på bilbioteksdatorerna. nu vill jag tvätta men stugan är upptagen.
i rörelse igen

nu är jag glad. första gången jag tog en promenad sen gipset åkte bort för ca 1½ månad sen och foten klarade det galant! som jag saknat att ta promenader. dock fick mina hälar ta smällen som vanligt, välkommen tillbaka skavsår på hälarna.


moment 2

idag är jag pigg för igår somnade jag vid 5 på eftermiddagen så bra var väl det då vi satt med grupparbete från 8-15. DET SNÖAR IDAG.


L.U.S.S.E

sittningen var så otroligt lyckad! det gjorde vi verkligen bra. slutade med att hela ljusgården stod på stolarna och dansade, vi var uppe på scen 4 gånger varav en gång stod vi där och dansade inför 200 personer. massa shots och ekonomsektionen stod för skumpan. den helt klart bästa kvällen någonsin, åh så nöjd jag är att vi lyckades fixa det.


ljusgården


gamla sexmästaren vs nya sexmästarinnan


vi som fixade det hela, Ek6 ♥

min kära

efter att ha hängt här i min hall i mer än en månad så är imorgon äntligen dagen jag får bära dig, åh vad jag längtar, finaste klänning.


the show must go on

vid 19 kom vi hem efter ca 10 timmars fixande inför sittningen imorgon och dessutom varit med på första styrelsemötet. nu är allt klappat och klart, imorgon smäller det.

ikväll är STUK stängt och tur är väl egentligen det för ikväll är jag trött och imorgon gäller det att vara pigg.


bordsplacering, tidsplanering och entrelista


120 sånghäften, ungefär 1 till varje bordsherre

the big bang theory


sånghäfte - check

en jobbig dag i skolan idag. hade möte med Ek6 vid 9 och spenderade resten av förmiddagen att skriva på arbetet. föreläsning i marknadsanalys vid 1 som var vår sista föreläsning för 2011! jobbat lite med grupparbetet sen och senare slet med sånghäftet inför sittningen. äntligen klart!


RSS 2.0