SEXMÄSTARE!

vetenskapsplugg, föreläsning och jobbat med bordsplaceringen fram tills 3-4. vid 18.00 drog ekonomsektionens årsstämma igång i LKAB-salem och höll på fram tills 22.30 då vi belönade oss med lite dricka på STUK. är nu invald som sexmästare/ordförande för ekonomsektionens Ek6 för verksamhetsåret 2012, jippi!

utanför STUK hittar vi en lång kö med studenter i tält som väntar på biljetterna som släps imorgon på skidyran. där ska de vänta hela natten och morgonen, bara på luleå tekniska universitet.

arbete med spexet

idag har jag skrattat, mycket. då vi skulle fixa imorse inför vårt spex på lördagen så blev det mycket skratt. dessutom ännu mer skratt då jag och caroline slutredigerade det hela nu ikväll, hej och hå. dessutom haft sista mötet med stuk innan sittningen, det närmar sig nu.

idag var jag duktig och gjorde supergod blåmkålsgratäng, mums.


fine dining

carolines bilder sen vi var på kulturens hus i fredags
och såklart..
marknadsför lussen utamför stuk sisådär 3 på natten

monday morning

körde först möte med Ek6 och sen seminarie i vetenskap på förmiddagen. mot stuk sen för att fixa bordsplaceringen inför lusse med en pommestallrik som pepp. slet på till 6 med det och sen flygplatsen för att hämta grabbarna.let it snow

trött söndag men så går det efter en helg, eller rättare sagt varje helg.
myspys hemma med sushi och äntligen har även luleå fått lite snö.


we are the kids your parents warned you aboutmiddagen på kulturens hus i fredags var underbar. renytterfilé, ett glas rött och utsikt över luleås skärgård. satte oss sen i lägenheten för att dricka lite mer vin och till sist ut på STUK.

på lördagen försökte vi trotsa vår bakfylla och begav oss in mot stan. hälsade på daniel på jobet som hookade upp mig med en ny mobil (en vit samsung galaxy s 2) och köpte dessutom en ny vinterjacka. har insett att min tunna kappa inte funkar längre.

mot kvällen blev det först inflyttningsfest hos niklas och erika, senare vidare på fest hos treorna och till sist stället vi inte får nog av: STUK.
galen helg som ett resultat av shotar och CSN inne på alla studenters konton.

helgens theme song:kulturens hus

lite jobb med grupparbetet i marknadsanalys och sen sålde vi biljetter resten av dagen. 66 biljetter på bara några timmar och ca 200 allt som allt, snart är dom slut.

nu beger jag och caroline oss mot kulturens hus för finmiddag som tack för hjälpen efter mina tre veckor med gips och sen STUK. CSN har ju kommit.


god only knows what I'd be without youidag fick min andra hälft min extranyckel till lägenheten. världens bästa caroline fogbrant. 7 dagar i veckan och minst ungefär 7 timmar om dagen, men än vill vi inte slå ihjäl varandra. som tur är.


hard work

klockan 05.50 imorse ringde klockan och jag satt big i bilen för att skjutsa två små grabbar mot flygplatsen. möte med STUK om drinkar och handling på ica och systemet. biljettförsäljning, seminarier, möten och intervju. det är tur att man är ung och pigg men nu hoppar jag i säng, godnatt.


imorgon blir en jobbig dag

06.20 - skjutsa till flygplatsen
09.30 - möte med STUK
10.00 - till storheden och fixa ärenden
11.30 - komma med saker till biljettförsäljningen
lunch
ca 13.30 - handledning i vetenskaplig metod
ca 14.00 - plugg inför seminarie
16.30 - seminarie i marknadsanalys
18.00 - hem med caroline, fixa sånghäfte och äta
20.05 - intervju med ekonomsektionen

imorgon lägger jag mig trött och ikväll lägger jag mig i tid.

-

i skolan vid 8 för att plananera spexet inför lussen, möte vid 10, plugg och springa runt över hela skolan för att leta personal till massa olika saker. middagen idag fick bestå av grönsaker och nu plugg, trött.. japp.


julkänsla

föreläsning, svarat på seminariefrågor, tvättat, städat, diskat och julpyntat har jag hunnit med idag, de känns skönt. nu blir det lite vila i min julinspirerade säng och sen plugg. förresten, var är snön?


ännu en vecka

sliten måndag må jag säga. på universitetet till 6 ungefär med bästa caroline där sista timmarna spenderades på stuk med en pommestallrik, nomnom.en helg att lägga på minnet

fredag hade vi föreläsning, biljettförsäljning och sen en utgång. lördag anordnade vi fest hos caroline för de nya Ek6arna och det blev ett kalas som hette duga. hej och hå, ett gäng som kan det här med fest, det är vi.


fredag hos farsan


Ek6 fest hos caroline

slut på energi

klockan 10 imorse var jag och caroline nästan först in på systembolaget (förutom några pensionärer som hann före oss..) och handlade för helgen + hämtade ut mitt pass hos polisen. stått och sålt biljetter sen på studenttorget inför lusse-sittningen och en föreläsning i marknadsanalys.

hemma 5 och med planen att fortsätta plugga men den trötta kroppen var inte helt riktigt med på de noterna och bestämde sig istället för att fördriva eftermiddagen helt oeffektivt.


födelsedagsfirandebörjade dagen med tårta som vi tagit med till daniel, 23 år nu lilla gubben. fortsatte med grupparbete och möte under väldigt fnittriga omständigheter. i alla fall lyckats städa lägenheten lite också. en konstig dag idag.


fenixordenhämtade ut denna på ICA idag eftersom den jag hade gick sönder.
äntligen är samlingen komplett igen. HP ♥

tillbaka på StiL

idag har jag tränat för första gången sen jag bröt foten och så underbart skönt det var. dock klarade jag inte länge på cykeln innan foten började värka men det är bättre än ingenting. börja smått och sen tillbaka till en frisk fot.

idag sattes den stora julgranen upp på regnbågsallén på universitetsområdet, snart är det jul.


make a wish


back to basics i luleå

tillbaka igår kväll till luleå flygplats. en heldag i skolan idag med grupparbete som är klart, boom.

dagens minus
: kommer ut till frysen gemensamma köket och inser att någon lämnat frysdörren uppe så att alla mina saker smält..


HUDIKSVALL

haft det bäst i hudik. magiska utgångar och underbart att få träffa alla. hos jullan på fredag och ut och förfest hos mig på lördag med allra bästa. flyg tillbaka till luleå på söndag med caroline.


väskan packad

imorgon lyfter flyget mot arlanda och sen tåget till hudiksvall, glada hudik.
får chansen att umgås med gamla vänner och familj fram tills söndag.
det är väldigt efterlängtat.

"det är lika bra att sluta drömma
det går åt helvete i alla fall
för om man drömmer om paris
hamnar man något vis
likförbannat i hudiksvall
"


moment 1

en föreläsning i marknadsanalys och vi satt där och tänkte: "okej, det här fattar vi", men ack ej. då vi väl började med våra gruppuppgifter kändes det som grekiska och mycket chansningar. vi civilekonomer år 2 känner oss ganska förstörda över det hela kan man väl säga..


bara måndag

idag har jag vaknat på fel sida sängen, mer än så är det bara inte.
dimitri vegas & like mike hjälper mig att jobba på humöret.värdelösa söndag

ställde klockan på 10 och snoozade sen lite, vaknar upp senare och upptäcker att det är mörkt ute och klockan är halv 3. hur kunde det hända då jag somnade 1? händelselös söndag med tvätt, film och plugg. sucks.

lördagsmys

somnade 7 på morgonen, vaknade 10, pigg? njae. till carro mitt på dagen för lite mys och pizza denna otroligt ruggiga lördag. en myshemmakväll sen med sorg i hjärtat eftersom STUK hade stängt, buhu.


halloweenfest

hade möte på dagen inför vårsittningen och sen fixade inför kvällen. halloweenfesten blev en succé! duktigt gjort av oss. tråkigt dock att städa i 2 timmar efteråt, men så länge man har lite dricka så man kan fylla på krafterna så funkar det! STUK efter städningen och efterfest, hemma 7, trött ja.


festfix

195 på listan och 149 platser, ikväll kör vi halloweenfest här på LTU för full ut!

krossa alla fönster

effektiv dag i skolan med föreläsningar och möten, sista rycket inför halloweenfesten som är imorgon och blev nyss klar med vaktschemat inför kvällen. dessutom storstädat lägenheten, idag är jag duktig och nu åker jag mot caroline.

19.00-19.30   Stina – lista

19.00-19.30   Caroline – lista

19.00-19.30   Daniel – stämpel

19.00-19.30   Pontus – kassa

19.30-19.50   Stina – kontroll

19.50-20.10   Caroline – kontroll

20.10-20.30   Daniel – kontroll

20.30-20.50   Jamil – kontroll

20.50-21.10   Irene – kontroll

21.30- 22.00  Jim-Alexander - kontroll

22.00-22.30   Elias – kontroll

22.30-23.00   Jonatan - kontroll


mörker i norr

kursstart i marknadsanalys, känns som en jobbig kurs.
idag gick solen ner 3, buhu ..

modestep - sunlight

tacka vet jag dubtep och house, underbart.halloweenpynt

storhandlat med caroline inför halloweenfesten idag med ekonomsektionens kort för ett antal hundra kronor, härligt. från 11-18 var vi borta och sen helt slut.

blev lycklig då jag såg denna avdelning på toys'r'us - transformers ♥


RSS 2.0