fredag 27 april

målning, handling och promenad med jullan. födelsedagsfirande av lillebror och sen utgång. vilken superduper fredag.


torsdag 26 april

målning ännu en dag, stan med tjejerna och hälsat på gustav en sväng. umgänge på kvällen och mycket skoj med prank calls.
csn är mycket välkomnat.

onsdag 25 april

på med verkstadskläderna och började dagen med målning på vinden. ner på stan sen med hanna och julia och en sallad i hamnen.

tisdag 24 april

anlände 9 på morgonen med nattåget till söderhamn där pappa hämtade mig med bilen och for mot hudik. inhandlande av färg och golv och sen börjat fixa med det nya rummet på vinden. trevligt umgänge på kvällen och det är najs att vara tillbaka i lilla, glada hudik.


måndag 23 april

inlämningsuppgift och gjort 2 quiz i statistik:2, och nu ligger vi skönt före schemat. nu är väskan färdigpackad och om 3 timmar går nattåget hemåt. 12 och en halv timmes tågresa till söderhamn där pappa hämtar en med bil imorgonbitti och då mot glada hudik.


söndag 22 april

gårdagen var helt underbar. efter en skoj kväll på STUK så blev det efterfest från 4 till halv 11 på morgonen. galet skoj och galet bra folk.

vaknade halv 17.30 idag och känner mig helt förstörd. även bokat resa hem till hudik och åker imorgon kväll, superduperbra.


lördag 21 april

nu får det bli kväll igen, nu vill vi till STUK igen, vi saknar dig. efter denna helg är det bara två utgångshelger kvar innan man åker till hudik igen för sommaren. började vi inte årkurs 2 nyss?


fredag 20 april

dubbelföreläsning i juridik, processrätten sög mer än kemer och familjerätten var super. inhandling på systemet och sen cocktailkväll på STUK. dresscode: kostym och alla var så stiliga.


kepstema på förfesten, gangster.

raise your weapon

den blir verkligen aldrig dålig.


torsdag 19 april

en heldag hemma, jag och min förkylning. dock orkat mig iväg en sväng till caroline och pluggat lite så något gjort i alla fall.

våra nya visitkort, BAAM. och nu börjar snart hockeyn.


onsdag 18 april

den underbara känslan av att vara klar med allt plugg för dagen redan klockan ett och nu få bara vila resten av dagen, det kan behövas för att motbekämpa denna förkylning. det snöar MASSOR i luleå idag.

pst. ek6 har fått sitt första alldeles egna brev! alltså inte adresserat till ekonomsektionen bara, utan det står ek6 på, yey!
tisdag 17 april

igår mådde jag nu så bra, och imorse vaknar jag upp med feber och nästäppa, typiskt. ett försök till plugg vilket jag snabbt gav upp på och vilade mig istället inför kvällens planer.

vid 14 började förberedelserna inför årets framtidskväll. 17 företag, 2 föreläsningar, mingelbuffé och massa studenter. klockan 20 var vi i ekonomsektionens styrelse ganska trötta efter allt donande och en jättebra kväll ordnat av vår näringslivsansvarig sandra.


min favoritdaniel (utbildningsbevakare för civilekonomer) och jag (studiesocialt ansvarig, ek6)


angelica
(utbildningsbevakare internationell ekonomi) och simon (ekonomiansvarig)


måndag 16 april

när solen är framme är allt så mycket bättre. att sätta sig ute efter föreläsningen och bara känna värmen och ljuset, det är inte helt fel.

fått resultatet från tentan i statistik:1, 18 poäng av 20. det går bra nu.


söndag 15 april

den enda som hänt idag är att kikat hockeyn och livesändningen från big brother. jag har nu röstat på amandus, om han åker så blir jag inte glad.

lördag 14 april

idag vaknade vi tidigt, för att vara en lördag. när jag blev ensam fortsatte jag dagen med tvättande och sen laddat för kvällen. en superkväll som blev helt galen i slutet och läggdags långt efter solens uppgång. det är alltid lika bra här.

fredag 13 april

ett dubbelpass med övningar i skadeståndsrätt och associationsrätt, möte med ek6 i solen och sen jobbat på med quizen i statistik:2. dessutom fått ställ upp som modell för saker de ska skicka ut till de nya studenterna till hösten, spännande.

för första gången någonsin sen jag började plugga civilekonom så gick inte jag och carro ut en fredag (förutom under tenta-p, då stuk har haft stängt eller då vi har haft sittning på lördag). istället tog jag en myskväll med bäst umgänge. inte helt fel.


ekonomsektionens styrelseklädernu har vi fått våra kläder till oss som sitter i styrelsen i ekonomsektionen! en vit skjorta och pullover. det känns ballt.

nu har vi våra rosa one-pieces till fest/ek6 och finkläder till styrelse och mer seriösa tillfällen.


och tack LKAB för allt detta!

torsdag 12 april

plugg i juridik och gått igenom ekonomin sen sittningen med simon.
efter en hård vecka i hudik hade det inte suttit helt fel men en hyfsad lugn vecka, men icke.

luleå verkar inte fatta vad vår är, för ett sånt här väder har vi. jag ser inte ens carolines hus längre..


onsdag 11 april

igår var en låång dag i skolan, från 08.00 på morgonen till 03.00 på natten.. föreläsning, plugg, styrelsemöte och 9 timmar på kårfullmäktigemöte vilket kändes som en evighet.


lånar angelicas bild.
ekonomer på G.

åter med renarna

tillbaka i luleå men några dagar till i hudik hade inte varit fel, av många bra anledningar. möter upp min lilla kompanjon och drar till ica för att ladda upp kylskåpet.
tisdag 10 april

sista dagen i hudiksvall. vid 15 går tåget mot arlanda och sen flyget mot luleå ikväll. tackar hudik för en fantastisk vecka, nu åker jag tillbaka till mitt studentliv.

måndag 9 april

åh, shotsen sen igår på efterfesten kändes inte lika bra idag.. jag och hanna låg som nå mähä i soffan till eftermiddagen. den minst produktiva dagen hittills. men nu är till slut påskhelgen över och vi klarade av att gå ut alla 5 dagar, tredje året i rad.

söndag 8 april

påskmiddag med släkten och sen förfest här hemma. utgång och en shotbricka som vi beställde in 2 minuter innan stängning och efterfest här hemma med massa shots.


lördag 7 april

fruktansvärt sliten sen gårdagen.. stan med hanna och julia en sväng och sen helt död i soffan resten av dagen. till kvällen bar det av mot maja med massa folk och sen ut. en till galen kväll.


hanna och oskar är snygga på efterfest

fredag 6 april

en heldagsutflykt ut till borka. kikade till det nya huset mamma och pappa köpt vid havet och sen ut till stugorna på sörön, underbar dag.

en utgång på kvällen där vi gick all in. efterfest i bengans källare och ett party gäng.


nya huset vid borka strand


ute på sörön


varm choklad och kaffe i solen


torsdag 5 april

möte med fastighetsbyrån på förmiddagen inför sommaren vilket gick jättebra. veckorna blir 27-31 vilket känns super, lite ledighet i början. på kvällen tog vi en utgång igen, som vanligt.

onsdag 4 april

gårdagen blev en lugn dag och idag är det påskhelgens första utgång. om 5 dagar är vårt uppdrag slutfört och vi är nog helt förstörda.

måndag 2 april

mys med min maja på bryggorna vid möljen i solen.
en av de bästa sakerna med att vara hemma: bada.


söndag 1 april

seg efter gårdagens superhjältesittning så att packa var inte så roligt. mot flygplatsen och hem till kära hudiksvall för påsk. väl hemma i huset möts man av tända ljus, ost och kex. det är skönt att vara hemma ibland va.


RSS 2.0