positif

vid lunch idag stod vår lilla daniel och spelade i ljusgården vid biljettsläppet till animaux. och ganska givet var vi en av de första att köpa, såklart.

försökt packat ihop det mesta jag kan inför flytten resten av dagen, men hur mycket jag än stoppar i dessa lådor så tycks det inte se ut att försvinna något från mina hyllor och lådor.. mystiskt. eller.fredaglördag

lyckades få till en riktigt bra helg och få tankarna på annat. en fredag på stuk och vaken tills tidig morgon. straffade sig på lördagen då man inte var riktigt lika pigg. drog på mig finklänningen och begav mig med ann-sofie mot välkomstmiddag för nollorna. trerättersmiddag, mellanfest och sen stuk igen. hejdundrandes kväll.


make it better

vill vara hemma med familjen nu. tur att jag har min substiterande familj här i luleå som är ganska bra på att ge kramar som gör att man mår bättre.

nu ska jag försöka komma på bättre humör och ta mig ut. försöka mig på att skratta lite, caroline brukar vara duktig på att få mig att göra det.


vi älskar dig

tackar en fantastisk farmor för alla dessa år.
göta lindfors
vi kommer att sakna dig.

torsdag 26/1

lunch på uni:k och sen jobbat ett antal jäklarns timmar med quizen i statistik. flyttlådorna på plats så bara att börja packa.

idag är allting sämst.


onsdag 25/1

sovmorgon, åh så skönt. till skolan sen där LARV (Luleås arbetsmarknadsvecka) håller på, kikade på alla företags montrar och strosade runt. ett möte med Ek6 och nu ska jag nog läsa lite civilrätt.


lägenhetskontrakt

tidigt denna måndagsmorgon klev man upp och begav sig till universitetet, pass 1 och lagboksövning i jöken. en hemskt dryg föreläsning statistik och sen till lulebo för att skriva på kontraktet för nya lägenheten och säga upp den gamla.

träning och sen hem direkt för att rensa ut förrådet vilket ett antal timmar.. nu är jag helt slut. måste faktiskt säga att denna dag har varit effektiv. duktiga mig.

söndag 22/1

efter att gått ut hårt onsdag, fredag och lördag denna vecka kanske det står för dig själv hur trött denna söndag var. behöver knappt säga mer än så.

så uppgiven som carl johan ser ut på denna bild sen i lördags beskriver ganska bra söndagens känsla.


Kick off

vid 15.30 befann vi från Ek6 oss i F-husets katakomber, närmare bestämt i Gelbe. fixa, dona och få matleverans och sen bjuda de nya nollorna på mat, vin och lekar. 19.30 öppnade dörrarna upp för resterande studenter och det blev en klassisk gelbefest vilket kan beskrivas som massa beer pong och mycket fulla studenter. efter ihopplockning och städning gav vi oss äntligen ut på STUK för shots och en spårad kväll.fredag 21/1

långlång dag. kursintro i juridisk översiktskurs (jöken) vilket höll på från pass 1-3, med andra ord från 8.15-14.30. på lunchen därimellan hann vi i Ek6 med ett möte med 6M om framtida samarbete.

hem sen och ut på en spårad kväll på stuk. massa med nollor ute och vi spenderade vår kväll med våra nya, grymma ekonomnollor.


torsdag 19/1

imorse kände man sig sådär taggad att gå på föreläsning, en morgon av bakfylla. ett ek6 möte med våra två nya medlemmar, nämligen nollorna vi festade med igår. sen föreläsning och fixat listan som ska vara i entrén på lördag. kvällsumgänge och nu tar jag en luuugn kväll.


onsdag 18/1

full fart onsdag. föreläsning i statistik och sen stämma/styrelsemöte i 2½ timme. vidare mot nollornas förfest för en presentation av ekonomsektionen i hemklassrummet där vi sen taggade till, spelade caps och fick en superkväll. ut på stuk och bjuden på massa shots av nollorna. ett riktigt bra gäng.


ekonomsektionen i väntan på förfest


caps


beerbong

kursintroduktion

kursintroduktion i statistik 1 idag och lägenhetsvisning. och nu är jag lycklig för har äntligen blivit tilldelad en av lägenheterna i kårhuset!


pizzagasque

måndag igen och första dagen på vårens nolle-p vilket innebar en massa vilsna nollor som smyger runt i grupper på skolan.

fixat en massa inför nolleveckan och förberett oss för kursstarten på dagen.
på kvällen drog vi på oss våra rosa ekonom-onepieces och fick träffa de nya nollorna på pizzagasquen. gjorde lite reklam för oss i ekonomsektionen och ek6 och lockade till festen som ordnas på lördag.


lördag 14/1

förfest hos grabbarna och sen tll STUK som verkligen hade slått på stort på detta tentaröj.
min lilla favoritjocke med whiskeyglasen han och daniel fått av oss.

efterlängtade tentaröj!

imorse vaknade jag av att min granne nös i sin lägenhet bredvid. man kan verkligen prata om dålig ljudisolering här på porsögården..

denna dag ska jag inte göra något annat än att ligga i sängen och ta det lugnt. vila upp mig för kvällen för då är det nämligen tentaröj! underbart.fredag den trettonde

myspyskväll med caroline igår. först ost, vin och kex här hemma, vidare till henne en sväng och sen en påhälsning hos grabbarna som fortfarande satt kvar i centrum i skolan 00.30 på natten.. snöpulad och sen till jens sen för varm choklad till sent på natten.


på promenad genom stan

sushi med caroline och daniel, varit runt på stan och hälsat på den andra daniel på jobbet. nu blir det ost, kex och vin för vår del och sen ut i snön och kanske iväg till grabbarna. underbart med en ledig fredag.
dagens fynd

the world is yours

klassisk låt som man aldrig kommer att tröttna på och alltid gör en lika pepp.


12/1

tog en sovmorgon idag och sen vidare mot stuk för att spana i fotokatalogerna som kommit ut och ta vara på gratis te som man får under tenta-p. lunchat egenplockad och supergod sallad och sen pluggat. kvällen har bjudit på träning och planering för helgen och nu är jag mer pepp än någonsin.


L E D I G

nej vet ni vad. nu ger jag upp detta försök att plugga in allt till en tenta på två dagar då det känns ganska ouppnåligt och tar istället ledigt några dagar. välbehövligt och faktiskt välförtjänad vila då jag avslutat tre kurser denna läsperiod. laddar upp för LP2 som innebär juridisk översiktskurs, statistik 1 och massa fixande som inför våren med ek6.


alla tentor och poäng

tagit tag i att skriva en gammal omtenta vilket dock känns som ett omöjligt uppdrag, men går alltid att testa. två dagar att plugga i en hel kurs som jag helt glömt bort allt om. ger upp för kvällen och byter ut plugget mot träning och kanske lite umgänge. nu vill jag ha tentaröj.
-

"some people make you laugh a little louder,
smile a little brighter and live a little better"


lyckligt lottad som har en sån fantastisk kompanjon. c.f.


tisdagstenta

tenta skriven så nu säger vi hejdå till marknadsanalys och går vidare. nu drar jag iväg min förfasansfullt lata kompanjon till stil (gymmet) och rensar ut allt som har med oligopolmodeller att göra ur hjärnan.

justja, kollat på ännu en lägenhet idag fast på en annan våning än sist.
jag vill flytta till kårhuset nu på momangen.


making up for teenage crime

19.00 och är nyss hemkommen från skolan där vi suttit sen 8 och tentapluggat. dessutom haft mitt första möte idag som ordförande där vi planerade inför nästa vecka då det är nolle-p för vårintaget.
- 15 grader ute idag, brr.
var det helg?

lördagsplugg i centrum (knappast förvånande) och kvälsumgänge. söndag med lite sovmorgon och sen till centrum igen för att bråka med hjärnan. ikväll tar jag ledigt och ägnar tankarna åt sängen istället.

sista deltävlingen av tour de ski idag där hellner var fantastisk och denna bild beskriver väl allt man kände just då.


fredagsplugg

samma dag som vanligt: tentaplugg 9-17 i centrumrestaurangen där vi så gott som bor numer. lägenhetsvisning i kårhuset och efter det en hemmakväll med massa tända ljus. sicken händelselös fredag.


lilla daniel jobbar på


luchunderhållning. jag och världens bästa caroline.


everyone's a pony

tentaplugg 9-18 och dessutom kommit fram till att om vi någon gång får döpa en häst så ska den heta hungry pony. och ja, det var väl min dag det.

justja, fixat 5 matlådor. booyah.


första dagen på tenta-p

tentaplugg från 8-17 och föreläsning 13-14.30. tvätta, laga mat och snart träna. en dag har gått av tenta-p och jag är redan urless.

dagens plus:
nya LTU-kortet
 som har alla kort i ett (mecenat, stil och passerkortet).


back to basics

det är snö här i luleå, en massa snö.
idag kommer mina två luleåfavoriter tillbaka.


måndagmåndag

klockan halv 10 började bilfärden mot luleå och strax innan 6 var vi framme. hemskt körväder, massa plogbilar och nära en krock med en ren. svängde in på media markt och köpte mig en ny dator, behövligt. en kväll med upppackning och efterlängtad umgänge. det är sköt att vara tillbaka.

nyårsafton

stan med lina, lovisa, emelinda och micke och inhandlade lite saker för kvällen. senare kom erik förbi och vi fixade salladen till middagen och sen till toftarna för jättegod trerättersmiddag med familj och vänner. bästa nyår på länge, fantastiskt trevligt.

soffläge för hela familjen denna söndag. packat klart mina väskor och imorgonbitti börjar bilfärden tillbaka mot luleå. saknar caroline som en galning så det ska bli skönt att komma upp till studentlivet igen.

RSS 2.0