och tiden går

haft besök från söder hela veckan. blivit serverad supergod mat, sigge hill på tisdag och haft det supermys. hudikkalaset på lördagen med härligt sällskap.


skärgårdshelg

angelica, mormor och ola på besök ute på ön. massa badande, grillande, sol, fiskande och bäst sällskap.


POTTERMORE

efter att ha gjort hela första boken på pottermore blev jag och patronusheart (caroline) överlycklig över att få detta mail. NU KÖR VI!torsdag den 19 juli

en lugn dag på kontoret och helt annorlunda motför förra sommaren då det var fullt upp. hela stora familjen är ute i stugan och jag är vansinnigt butter att inte få vara där ute med dem, men imorgon så. spenderar kvällen åt tvättning, springning och gym som jag belönar med godis, rödvin och ett bad.onsdag den 18 juli

idag kom tog johanna med sig min lilla favorit pelle på jobbet och jag var så nöjd att vara barnvakt ett tag. jobbade resten av dagen med att ringa in frivärderingar i sundsvall och sen manis med julia och hanna.

organdonator

efter att haft donationskortet i plånboken ett tag har jag äntligen tagit tag i att skriva in mig i registret. bra gjort stina.


tisdag den 17 juli

förmiddagen på jobbet spenderades med att springa runt och lappa i 3 timmar, så en eftermiddag inne på kontoret var uppskattat. även ett besök av niclas som var förbi hudik vilket var dagens höjdpunkt.

måndag den 16 juli

jobbet flyter på lika bra som vanligt och idag har jag fixat två intag. längtan tillbaks till luleå börjar dock smyga sig på starkare och starkare. jag saknar min lägenhet, min caroline, mitt porsön, mitt studentliv och att bara kunna välja sina egna tider. jag längtar till nolleperioden, till att plugga, till närheten, till att fixa med LARV 2013, till att börja inriktningen marknadsföring och att carolinis ska flytta in i samma korridor som mig.


åh, älskade studentliv, älskade luleå.

torsdag - söndag

på torsdag vid lunch fick upp lite sällskap söderifrån hit till hudik. fredag med jobb och sen lappning tillsammans på eftermiddagen för att sen åka ut till sörön - fixat i min stuga, ätit god mat, badat och allt därtill. myslördag hemma i stan och regnsöndag för att sen lämna på bussen mot söder igen.


onsdag den 11 juli

jobbdag med ganska mycket att fixa med på kontoret. därefter åkt runt i lite affärer och handlat småsaker till min hällstuga ute på ön.


tisdag den 10 juli

en vanlig dag på jobbet som avslutades med husvisning tillsammans med linn. därefter en springtur och lek tillsammmans med vovven dollar som vi är hundvakt åt.


regn regn regn

ja, det bara öser ner. bra dag på jobbet med en lägenhetsvisning och dagens höjdpunkt var på johanna kom in med lilla pelle på tre månader och jag övergav mäklarassistentjobbet ett tag för att bli barnvakt.

gatufesten 2012

sliten sen gårdagen. men jag och maja tog partybussen mot sundsvall för att möta upp linis och maria. grym kväll på gatufesten med bland annat sean paul på scenen som väckte gamla minnen, galet roligt och galet trött efteråt.


fredag den 7 juli

jobb och utgång med de bästa. galen kväll och minnet är sådär, men vad gör det. med fina majsan jullan erik.


där solen alltid skiner

hudik har underbart väder och stranden hade inte varit helt fel. men vad gör det när man kan vara på bästa fastighetsbyrån. lugn eftermiddag på kontoret som spenderats till att plugga.

svarta faran

fastighetsbyråns har skaffat sig en ny pärla! spenderat eftermiddagen med att cykla runt halva stan och sprungit i en massa trapphus. ett rejält träningspass på 3 timmar.


the world is yours

en gammal favorit som alltid är bra.
sidney samson med the world is yours.
40 sekunder in.


get dumb

så har ca 5 veckors tid utan gamlingarna hemma börjat. lillebror och jag har huset för oss själva och ska leva rövare. dock är det där med att måste handla och laga egen mat ett minus.

tillbaka på fastighetsbyrån

första dagen åter på fastighetsbyrån och det gick galant. denna sommar blir dock lugnare med mer tid inne på kontoret och mindre visningar. jag och mitt headset. en massa arkivering gjord och jag har världens bästa sommarjobb.


söndag 1 juli

så var juni över och mina lediga veckor slut. imorgon börjar 5 veckors jobb på fastighetsbyrån vilket känns grymt med tanke på att förra sommaren där var super.

har skaffat mig en ny inkomstkälla: städa efter lillebrors förfester då han ligger för bakis för att röra på sig och tjäna en peng.

lördag 30 juni

middag med hanna och lovisa och sen förfest med en superbra utgång. först hudikbeach nere på möljen och sen hogges. bra kväll och fantastiskt glad över hur kvällen blev.


hittade en oskar sovandes ute på balkongen.

stockholmsvecka

på måndag morgon tog jag tåget ner mot stockholm. en måndag med bra umgänge och på tisdag kom min älskade, bästa, finaste caroline upp från skåne. gamla stan, gröna lund, skansen, utgång och träffat niclas. efter att carolinis åkt på fredag morgon tog jag en extra dag i stockholm med umgänge och hem mot hudik på lördag.


midsommarhelgen

på onsdag åkte vi ut till sörön för att fira midsommar. mysiga dagar med sol och midsommarafton var super. god mat, bra väder, lekar, härliga människor, utekar, bada i havet och mycket mer.
RSS 2.0