atom

atom med nari och milani, 1 min och 20 sekunder in börjar magin.


tisdag 19 juni

jag gör inte mycket om dagarna nu. men jag har i alla fall putsat alla fönster på våra jäklarns tre våningar och tjänar lite pengar, superduper.

SUMMERBURST

det bästa jag varit med om. musiken, pulsen, känslan. älskade hosue, du är mig så kärt. ville ha min caroline där med mig mer än någon annan för att dela känslan av det bästa vi vet. en söndag i stockholm efteråt med bra umgänge och ganska trött.studenten 2012

och så tog alvina, john och gustav studenten! studenttåg, studentskivor och utgång. jag blev lyckligast i världen och sen direkt ner under en och samma kväll, uppe till 7 och en grym kväll.


unison

ca 1 min och 10 sekunder in börjar det bästa, för de som inte orkar lyssna hela.

thanks I get

dutchhouse ♥ är väl det allra bästa va.
55 sekunder in vettu.

onsdag 13 juni

imorse vid 9 tog jag och majsan en promenad på 8 km för att sen glassa i solen och till sist stan där vi mötte upp lilla erik. snart är jag klar med sommarens första bok.

en vecka i hudiksvall

så har en vecka i hudik gått. då jag kom hem på tisdag så åkte vi ut till stugan och sov över tills onsdag så jag åkte in till stan för middag och utgång. fixat mitt nya rum uppe på vinden och haft besök fredag-söndag. jag har till och med hunnit bli lite brun.


sista dagen i luleå

imorgon 06.00 tar jag och caroline flyget här ifrån luleå och syns inte förän i höst igen. civilekonom år 2 har varit helt fantastiskt och det är verkligen bästa tiden i mitt liv med massa galna minnen.

att komma hem till alla i hudik ska helt klart bli skoj men jag kommer knappt överleva 3 månader utan luleålivet. jag kommer sakna min carolinisfinis så mycket, en helt fantastisk människa och alldeles underbar bästa vän.

men när vi kommer upp i höst igen är det nolle-p igen och vi kommer verkligen ha något att se fram mot under sommaren. hejdå bästa luleå.


måndag 4 juni

var in och kompletterade laborationen, och universitetet var tomt så det ekade. packat, städat och fixat allt inför sommaren. ätit tacos här hemma med caroline, niclas och niklas och sagt hejdå till massa folk.

jag är inte helt redo att åka ifrån luleå för sommaren än.


note to self:
lämna inte caroline själv med minitab, det slutar aldrig bra.

söndag 3 juni

myssöndag med middag och ett till hejdå. kvällen hos carolinis med big brother-finalen, efter 106 dagar är det slut.


sista lördagen i luleå

minus på dagen då jag lyckades slå i huvudet riktigt hårt så blodet rann. piggare efter ett tag och fest med massa folk och sen STUK för sista gången innan hösten.


sista fredagen i luleå

middag på stan och började källen med vin i solen på kårhusets tak. där kom herrkören snaps och sjöng för oss två och sen fick vi sällskap av ett gäng grabbar och fortsatt förfest med dem. till båten (vilket, som det låter, är en båt som man festar på) i stan sen för en superkväll med midnattssol.


knife party

sista helgen i luleå firar vi med samma låt som vi började året med: swedish house mafia - save the world (knife party remix). vår nolleperiodslåt som vi var helt fantastiskt kär i.

vid 1 minut och 15 sekunder kommer det allra bästa.


fredag 1 juni

sista tentan skriven och nu är civilekonom, år 2 över! in och gått på stan för sista gången och nu börjar avslutningshelgen.

RSS 2.0