SUPERHJÄLTESITTNING

på STUK vid halv 4 för att fixa alla förberedelser och sen blev det en sittning som hette duga. massor med gyckel på scen och människor som var askalas, ibland är fulsittningar bra att ha.

fredag 30 mars

dubbelföreläsning i juridisk översiktskurs som till en början var riktigt spännande men dalade men blev sämst till slut. storstädat lägenheten och sen spenderat resten av dagen med bästa marcus. gått på stan, ätit ute och sen druckit vin och umgåtts.

inledande extern redovisning

BOOM. äntligen klarat omtentan på troligtvis den jävligaste kursen genom alla år som civilekonom. känner mig hur bra som helst just nu.

torsdag 29 mars

föreläsning och sista dagen med biljettförsäljning, nu är listan inskickad till stuk för matbeställning. jobbat från luch till halv 8 med entrelistor, bordsplacering och budget. ganska helt slut tjej.

dessutom har vi släpat med oss den jäklarns ikea-kassan med högtalare, one-pieces, sånghäften, dator och allt hela dagen.


onsdag 28 mars

biljettförsäljning, fixat sånghäften och klippt ihop vår spexfilm. den är grym.

tisdag 27 mars

imorse begav vi oss mot skolan med vårt tunga lass av saker som behövdes inför dagen. fix inför spexet, biljettförsäljning, planeringsmöte med STUK, spela in ek6 spex och fixa styrelsens spex. puh. vid 18 gav vi upp, det här med sittning är jobbigt, men åh så roligt.


måndag 26 mars

när klockan ringde strax efter 04.00 kändes det sådär alltså. mot flygplatsen och mot stockholm. en heldag på ernst&young med föreläsningar och workshop och sen en sväng på stan och god middag. när vi väl var hemma i lugna norrland igen på kvällen var vi helt död av all fart i storstaden.


söndag 25 mars

även fast jag var vaken till 6 imorse så vaknar jag 10.. vilket betyder att man har legat halv död hela dagen. jag börjar på att bli väldigt rastlös nu.

imorgon drar jag och caroline till stockholm över dagen för ekonomsektionen. resursdag inför nolle-p med de sociala utskotten i s.e.r.o (sveriges ekonomers riksorganisation)

lördag 24 mars

efter 2 veckors kontant tentapluggande så var äntligen tentaröjet här och alla studenter fick släppa lös. sörja för dåliga tentor eller fira de som gått bra.

vi lämnade till och med trygga universitetsområdet för förfest och drog oss bort mot grabbarna på lejonklippan. till ett STUK sen som var fullsmockat med folk.


alex hänger på lejonklippan

fredag 23 mars

förmiddagsmöte med ek6 och sen spenderades resten av dagen med styrelsen. tacokväll, vin och sen kolla på luleå basket.
torsdag 22 mars

TENTA-P ÄR ÖVER!
skrivit två tentor idag och nu är allt äntligen över. tagit tag i en lägenhet som blivit helt försummad bland allt plugg. nu drar vi till ica och spenderar de sista 22 kronorna och 96 ören som finns kvar på kortet, imorgon kommer CSN.

allt är underbart.


onsdag 21 mars

hittills avklarat 11 timmars konstans plugg idag, och nu fortsätter det. IMORGON ÄR ALLT ÖVER.

energidrycken, jag hade aldrig klarat dessa tider utan dig.

tentaplugg

pluggar med tvn i bakgrunden och försöker febrilt sänka volymen men inget händer. det är då jag inser att jag försöker sänka volymen med miniräknaren..
jag vill sluta plugga för kvällen nu.

tisdag 20 mars

hårdplugg i makro hela dagen, jag och min pluggkompis har varit supereffektiva. dagens plus var att få äta jockes födelsedagstårta.


caroline

hon är tillbaka, allt är som det ska vara igen.


vi kanske stannar här ett tag

åh, stress. ska bära in högtalarna i badrummet, ta en lång varm dusch, sätta på dubstep på högsta volym och bara försöka koppla bort allt. ikväll kommer sömnen att komma svårt.


måndag 19 mars

tenta skriven! nu är spänningen olidlig och se hur det hela gick.. 20 arbetsdagar, det är bara att vänta.
direkt att börja plugga för nästa tenta, vilket känns ganska omotiverat.

om 12 dagar är vår superhjältesittning! fixat med budget, bokningsbekräftelse, bordsritningar m.m ikväll. så mycket kvar att fixa och alldeles för lite tid. allt har mest legat på is nu när tentaplugget är.

söndag 18 mars

imorse var jag så duktig att jag tog mig upp 07.00 på en söndagsmorgon för att plugga och nu 12 ½ timme senare ger jag upp. nu får det går som det går.

det märks att hjärnan är full då man kommer hem och inte kommer hem portkoden, som helt bortblåst. det slutade med att jag fick stå och vänta tills någon släppte in mig..


love you longtime

det var längesen jag var så kär i något som mina skinnkängor, det bästa inköpet på länge.

lördag 17 mars

idag gav jag och daniel upp plugget vid halv 8. hade ett stort lager med energidryck och godis för att hålla energin uppe, och det var det värt.

här i luleå känns våren långt borta när det kommer mer snö..
dock har vi norrsken istället, och som igår var helt magiskt.


torsdagfredag

tentatentatentaplugg..
från tidig morgon till sen kväll spenderas dagarna i centrumrestaurangen med de jäklarns böckerna. men idag är det fredag, så jag slutade faktiskt i ganska bra tid.

fått många biljetter sålda idag för att vara veckan innan CSN. go ek6.


hudiksvall

nu har jag hemlängtan. jag vill hem till hudik, nu. mammapappalillebror.

och det hela blir inte bättre då min andra hälft, min kompanjon, min minimänniska har åkt hem en vecka till skåne och lämnat mig här i norr.

onsdag 14 mars

det bästa på dagen var nog att få en paus från plugget och istället kolla på SM-deltävling i pappersflyg som red bull anordnade i ljusgården. dessutom ett styrelsemöte från 16.30 och två timmar framåt, det går bra för ekonomsektionen nu.


tisdag 13 mars

ja, vad ska man säga. det är inte så mycket action på tenta-p alltså, bara för hjärnan. efter att ha pluggat 9-17 dog den dock. kvällsumgänge kändes bättre, och jag vinner alltid i frågesport.


FRANKIE SAY RELAX

i cirka 10 år har jag tänkt beställa denna t-shirt men det blir verkligen aldrig av. blev kär i den första gången jag såg vänneravsnittet "the one with the tiny t-shirt" och har inte kunnat släppa den sen dess.
SNART SKA DET BLI AV.måndag 12 mars

möte med ek6/idesix och sen plugg resten av dagen.
nu har tenta-p börjat på riktigt.

det blåser riktigt mycket i luleå nu.
och jag har riktigt börjat gilla det här med keps.


söndag 11 mars

jag vaknade 16.00. men man får sova så länge när man är vaken till 8 på morgonen. lite kvalitetstid hos mackan sen som bjöd på massa gott och det bästa på kvällen (som varje söndag) var big brothers livesändning.


lördag 10 mars

vi började dagen med en promenad runt sjön med strålande väder. sol och nu har även plusgraderna nått luleå.

utgång på STUK på kvällen och tro det eller ej,  men vid 1 övergav vi STUK för att dra in till stan. första gången någonsin.

fredag 9 mars

drar i igång med sista helgen innan tenta-p. 2 veckors plugg 24/7 framför oss så denna helg kör vi all in.

STUK, vi lämnar dig aldrig.


första biljettförsäljningen

stått och sålt biljetter inför superhjältesittningen under lunchen med mitt ek6, hög musik och rosa one-pieces. spenderat eftermiddagen med att städa och tvätta i 5 timmar, så nu är jag redo för tentaplugg nästa vecka och kan slippa lägga tid på hushållsarbete.

mina ek6-grabbar gjorde ett fantastiskt jobb som vandrande reklampelare.


torsdag 8 mars

slitit med quizen i statistik hela dagen, men det blev till sist klart. sims resten av dagen och sen kvällsbesök. snart börjar tenta-p.

onsdag 7 mars

idag var det valinfo med vad man ska välja inför tredje året. och mitt val står kvar, företagsekonomi med specialisering marknadsföring blir det.

nu beger jag mig iväg på kårfullmäktigemöte som börjar 18 och håller nog på till sent inatt.. stora beslut står på spel

tisdag 6 mars

hämtat ut affisher och biljetter från tryckeriet till sittningen som vi sen satt upp på universitetet. ett seminarie i statistik och sen bort från porsön och blev bjuden på middag.


foto med ek6

tisdagsförmiddag med ek6.


måndag 5 mars

grupparbete i statistik och lämnat in affisher/biljetter för tryckning inför superhjältesittningen. sen kom en vänlig själ och hjälpte mig med sims så resten av dagen satt jag i stort sett fastspikad vid datorn.

B E A T

var på plats tidigt med ek6 i gelbe för att fixa inför pre BEAT. senare vidare mot BEAT på STUK där resten av kvällen spenderades med bästa musiken.


fredag 2 mars

en snabb sväng i skolan och sen en supergod buffé på olivers med caroline, anton och patrik. förfest hos mig och sen vidare mot STUK och höll på till tidig morgon.

anton jobbade på med räkorna...

Pre BEAT / BEAT

211 på listan och 140 platser. Ikväll håller vi i Pre BEAT och det kommer bli tufft att sitta i dörren. Dock ska vi anordna skolans bästa förfest! Go ek6.

here comes the sun

little darling, it's been a long and lonely winter
little darling, it feels like years since it's been here

little darling, the smiles returning to the faces
little darling, it seems like years since it's been here

little darling, I feel that ice is slowly melting
little darling, it feels like years since it's been clear
here comes the sun, I say.


biathlon

superskön torsdag. haft möte och fixat med enkäterna i statistiken. nu blir det skidskytte och jordgubbar och sen kvällsumgänge.RSS 2.0