i'll be there

bäst låt som glömts bort på sistone och är av den bästa av dem alla - min älskade afrojack. anledningen till att man blev kär i house, hållit fast vid det och han har de absolut bästa låtarna.

drop vid ca 1 min och 13 sekunder.


torsdag 31 maj

dagen innan tenta och effektivt plugg tills 7-8. haft möte med SEXM (maskinsektionens sexmästeri) om att ha ett evenemang tillsammans i höst och det kommer bli helt galet bra. första väskan packad inför sommaren och den åker snart med bil till hudik.

nu går vi igenom det sista inför tentan och hoppas på det bästa imorgon.


LARV 2013

igårkväll fick jag ett efterlängtat samtal, jag blev tilldelad posten som mässvärd i projektgruppen för LARV 2013 (luleå arbetsmarknadsvecka).

"Mässvärd; mässvärden rekryterar, informerar och matchar företagsvärdar med företag. Inför och under mässan är det värden som leder företagsvärdarna och ser till att värdarna kan besvara företagens frågor."

överlycklig med andra ord.

hells bells

svenska albin myers (som vi fått turen att se live här i luleå) med en av hans bästa låtar, nämligen hells bells.


shave it

zedd - shave it (tommy trash remix)
dropen hittar ni vid ca 1 minut och 13 sekunder, lyssna och njut.


onsdag 30 maj

gårdagen ägnades åt plugg, som vanligt vid tenta-p. kvällsumgänge, uppe sent och sovit 2,5 timmar inatt. röda ögon och varit helt förstörd hela dagen. det har snöat idag, det märks att vi bor i luleå.


music

jag har bestämt mig att lägga upp bra låtar minst 3 gånger i veckan, så håll utkik för underbar musik.

vi börjar med the partysquad vs afrojack - amsterdamn.
vid ca 1 minut och 14 sekunder kommer något så fantastiskt underbart.


måndag 28 maj

tenta i statistik:2, vi håller tummarna att det gick igenom. aldrig suttit så länge på en tenta, skrev konstant i nästan 5 timmar.

efter det var ingen av oss direkt i form att börja plugga till nästa tenta utan tog ledigt resten av dagen. jag spenderade eftermiddagen med det jag gillar bäst istället, nämligen harry potter.
3 dagars tentaplugg kvar, nu kör vi.


keep me in your heart for a while
söndag 27 maj

det är söndag, det är dagen innan tenta och det är mors dag ♥. lite plugg gjort och sen låtit hjärnan vila inför morgondagen, vi får hoppas på det bästa och att det finns därinne någonstans.


lördag 26 maj

solen skiner och avslutningsdag för alla som tar sin examen. shortsväder och inget plugg gjort alls. middag och ett hejdå till en som jag verkligen kommer sakna att ha här i luleå.fredag 25 maj

tentaplugg hela dagen som vanligt och gav upp tidigt denna fredag. istället blev det grillning på porsögården med trevligt umgänge. kvällsbesök och vid 6 på morgonen somnade vi sött.


torsdag 24 maj

juridikplugg och statistikföreläsning. vi höll ut till 8 och sen träning. tenta-p är i full gång och inatt kommer CSN. studentlivet är fattigt, men underbart.
onsdag 23 maj

började dagen med intervju som mässvärd i projektgruppen inför LARV 2013 (luleå arbetsmarknadsmässa). plugg, styrelsemöte och mer plugg. vid halv 8 gav vi upp och belönade oss med hemgång. det är sol, det är varmt, idag har vi ätit 2 glassar och nu ska jag träna.


tisdag 22 maj

idag har vi inte mått bra, en förkylning på G perfekt till tenta-p. däremot registrerat mig på pottermore idag, för alla oss harry potter-nördar.


måndag 21 maj

slitit klart med den dumma laborationen i statistik vilket vi hatar. sen tog vi plugget ut i solen och invigde tenta-p med att vara fruktansvärt slappa.


lördag 19 maj

lång sovmorgon och sen en promenad i solen. grillning på porsögården, förfest och näst sista utgången på STUK för detta läsår. att solen går upp 03.00 är inte helt fel och att efterfesta på balkongen i solsken är inte heller fel.


fredag 18 maj

plugg med statistik hela dagen tills och avslutningsmöte med ek6 med kladdkaka, grädde och cola. after school på uni:k sen med lite vin och tills sist kvällsumgänge. mycket bra fredag.

min finis carolinis


min kompanjon

lika som angelina och brad blir bradgelina, annica och marcelo blir ancelo så blir stina och caroline: stiroline. vårt nya namn. när främlingar kommer fram till en och säger "jag har aldrig sett er två utan varandra", så inser man att vi spenderar en hel del tid tillsammans.


torsdag 17 maj

regnregnregn. tentaplugg med statistik hela dagen och nu har verkligen tenta-p börjat. promenad runt björx och nu kör vi hockey, heja sverige.


onsdag 16 maj

morgonpromenad och sen plugg hela dagen. lagade lax för nästan första gången någonsin och sen bort mot klintbacken för umgänge.


tisdag 15 maj

möte med STUK om mer samarbete mellan sektionerna och studentuteklubben, planerande av nolle-p, långpromenad och hockey. sol och underbart.

måndag 14 maj

sovmorgon och tog igen lite sömn sen helgen i kalmar. pluggade sen statistik och fixade quiz. bjuden på supergod middag och vin till kvällen, inte helt fel.


caroline: mitt mänskliga klotterplank

SM i ekonomi

tidigt torsdag morgon började resan mot kalmar för några fantastiska dagar. lekar, föreläsningar, fulsittning, bal på kalmar slott och såklart SM i ekonomi där vi i luleå kom sjua av tjugo deltagande högskolor och universitet. de mest engagerade ekonomistudenterna i hela sverige samlade och sovandes på luftmadrasser i gympasalar. lite sömn, mycket fest och massa nya kontakter. helt underbart med andra ord. på söndag klockan 12 på natten var vi åter i kalla luleå och helt slutkörda kan man nog lugnt säga.


dag 1: lunch i solen


dag 1: kalmar arenadag 1: lekar i lag, sumobrottning


dag 1: lekar i lag, segway


dag 1: vår sovsal, hittills välstädad.


dag 2: bland annat koenigsegg föreläser


dag 2: fulsittning med tema 1980-tal


dag 2: fulsittning


dag 3: final i SM i ekonomi


dag 3: bal på slottet. ekonomsektionens styrese och våra tävlande från universitetet.


dag 3: bal på slottet


dag 3: bal på slottet, våra huvudsponsorer på scen


dag 3: efterfest på byttan


dag 4: fritid och stan


dag 4: soooool och värme.


onsdag 9 maj

juridikplugg och styrelsemöte med ekonomsektionen. nu är sovsäck, luftmadrass och allt annat packat och imorgon 05.00 börjar resan mot kalmar och SM i ekonomi! heja på tävlande här ifrån luleå, bal på slottet, föreläsningar, fest och mycket annat torsdag-söndag med alla vi ekonomer i sveriges ekonomföreningars riksorganisation.


tisdag 8 maj

lab och quiz i statistik på förmiddagen och efter lunch begav vi oss på promenad runt sjön. 9 kilometer med strålande sol och smoothie från uni:k som belöning.

in mot stan snart för en fika på friends by bo och sen the avengers på bio. i ett år har jag räknat ner dagarna till biopremiären men ännu inte tagit mig att kolla på den, en blandning av alla mina älskade marvelhjältar.


lumos maxima

“When I’m 80 years old and sitting in my rocking chair, I’ll be reading Harry Potter. And my family will say to me,
'After all this time?' And I will say, 'Always'".
- Alan Rickman


måndag 7 maj

blä på måndagar och baksmällan var fortfarande kvar imorse. föreläsning i statistik, gjort quiz och promenix med caroline. solen skiner.


bästa inköpet - gör många dagar mycket bättre.

söndag 6 maj

gårdagen blev bra galen, än en gång. dock kom vi in på olearys för att det var 23årsgräns, ändå skönt att fortfarande vara för liten för något fortfarande. det blev allstar istället och sen efterfest, vaken till 8 och helt slut.

vaknade kvart 15 denna söndag, somnade om igen vid 17 och vaknade igen vid 20. till caroline en sväng och sen sova igen vid 23, inte många vakna timmar den dagen.


bästis


joppe och robin


monsterstina

lördag 5 maj

duktiga tjejer som tog sig upp i tid en lördagsmorgon för träning. mysbrunch på uni:k sen och luleå levererar snöstorm idag. då STUK är stängt denna helg på grund av kaptensbalen har vi inget annat val än att ta oss in till luleå stad ikväll, vi testar nyöppnade olearys. nu spårar vi på nya jaktmarker.


fredag 4 maj

en riktigt underbar fredag. statistik- och juridikföreläsning på förmiddagen och sen solande på carolines balkong med glass. en sväng till storheden och sen hockeykväll med vin och öl.och i bakgrundem, där till vänster om brandstegen näst längst upp har vi min lägenhet. jag och min kompanjon bor så fasligt långt ifrån varandra, eller hur.

torsdag 3 maj

igår hoppade jag på nattåget mot luleå och kom fram 8 imorse. äntligen fått träffa min lilla kompanjon igen och idag har vi avverkat 7 kilometer.

i helgen är STUK stängt, jag vet inte riktigt hur jag ska överleva.
rent sagt hjärtskärande om jag ska vara ärlig.


valborgshelg på sörön

på lördag begav jag mig ut till de andra som redan var på ön. lördag - tisdag ute i skärgården vilket var helt fantastiskt. massa med god mat, sol, bad, bastu, utekar, vin och bästa människor.

dessutom gjort om vår lilla hällstuga som jag målat vit. allt som allt målat upp ca 20 liter färg under denna vecka, hard work.


sörön


sörön


vår nya granne, svanboet


bastu


vin, ost och kex


utrensning av hällstugan


innan målning


efter målning


grillning


hejdå sörön

RSS 2.0